מחירון רכבים לפירוק מסוג דייהטסו

אנחנו כבר קונים מעל כ 25 שנה רכבים מסוג דייהטסו, מחירון של הרכב כל הזמן משתנה לכן אני ממליץ לכם ללחוץ על הכפתור של הטלפון ולחייג אלינו ולקבל הצעת מחיר טובה ומשתלמת לכל אחד.

מחירון דייהטסו לפירוק

כמה בערך ניתן לקבל על אוטו מסוג דייהטסו?

המחירים שבדרך כלל מקבלים על דייהטסו זה 700 שקל, אבל זה תלוי בהרבה גורמים יש רכבים גם שמקבלים יותר מ 8000 ש"ח זה תלוי מה מצב הרכב איזה דגם ומה מצב השוק. ובשביל זה מומלץ להתקשר אלינו ולקבל הצעת מחיר מהירה ואני מבטיח שלא תתאכזבו.

למה דווקא גרר אברהם עוזני

גרר אברהם עוזני קונה רכבים לפירוק כבר למעלה מ25 שנה רכבים מסוג דייהטסו, נותן הצעות מחיר וטובות והוגנות ששני הצדדים מרוויחים. אצל גרר אברהם עוזני אפשר למכור את האוטו במהירות ובלי שום כאבי ראש מיותרים איך למכור את האוטו. אצל גרר אברהם עוזני תוכלו לקבל תשלום במזומן ובמקום וגם עם גרירה לאוטו. אצל גרר אברהם עוזני תקבלו עזרה על איך לבטל את האוטו וכל מה שתצרכו תוכלו לחייג אליו והוא יוכל לעזור לכם בהקדם האפשרי. בואו תתקשרו לגרר אברהם עוזני למה לא בעצם אחרי הכל הוא גם אמין וגם יש לו המון שנים בתחום קניית רכבים לפירוק וגם הוא משלם במזומן ובמקום ובא עד אליכם להעמיס את האוטו. אז תתקשרו עכשיו ותוכלו למכור את הרכב שלכם עוד היום ללא כאבי ראש מיותרים.

תמונות של לקוחות מרוצים

מה זה קונה רכבים לפירוק?

קונה רכבים לפירוק זה: רכבים ישנים, רכבים מושבתים, רכבים בלי טסט, רכבים אחרי תאונה, רכבים מושבתים ורכבים לנסיעה. הרכבים לפירוק שאנחנו קונים הם רכבים מבוטלים במשרד הרישוי כך שאין מה לדאוג על מה שיקרא עם הרכב שלכם אחרי שמכרתם אותו אי אפשר לנסוע עם הרכב ואנחנו מוכרים רק את החלקים לדוגמא: מנוע, גיר, פנסים, הגה אנחנו מוכרים כל מה ששווה באוטו.

למי זה מתאים רכבים לפירוק

רכבים לפירוק מתאים למי שלא מצליח למכור את הרכב שלו מכל סיבה כלשהי. גם זה מתאים למי אין לו כוח למכור את הרכב שלו ולא רוצה להתעסק עם תמחור הרכב. אתם מוזמנים להתקשר אלינו ולמכור את הרכב במהירות ולקבל כסף במזומן ובמקום.

צור קשר

מוזמנים גם לחייג אלינו ולקבל הצעת מחיר מהירה

קצת על דייהטסו

גרר אברהם עוזני קונה רכבי דייהטסו כבר מעל כ25. דייהטסו היא חברה לייצור מכוניות יפנית שמייצרת בעיקר מכוניות קטנות וקומפקטיות וגם אבל היא גם מייצרת רכבי שטח. אחת מהתמחויות של החברה היא בייצור מכוניות מיקרו. דייהטסו נוסדה בשנת 1951 ובשנות ה60 היא התחילה לייצא כלי רכב לאירופה. בשנת 2016 השלימה טויוטה את רכישתה של חברת דייהטסו חברת טויוטה רכשה כ 100% ממניותיה של דייהטסו בעסקת חילופי מניות. במסגרת העסקה החדשה דייהטסו תמשיך לייצר מכוניות קטנות תוך התבססות על טכנולוגיית שיושאלו מטויוטה. דייהטסו הם אחת מיצרניות המכוניות היפניות  היחידיות שלא נכנעו לחרם  הערבי ומכרו מכוניות בישראל. יבוא דגמי דייהטסו ומכירתם בישראל החל בשנת 1982.

מחירון דייהטסו לפירוק

צרו איתנו קשר